<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="wordpress/2.3.1" -->
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	>
<channel>
	<title>Komentarze do wpisu: uwagakomputery.pl</title>
	<link>http://www.it.wkrakowie.org/2005/08/31/podejrzana-firma-komputerowa-otworzyla-sklep-w-krakowie/</link>
	<description>Jeszcze jeden blog WordPress</description>
	<pubDate>Sat, 11 Oct 2008 07:00:48 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.3.1</generator>
		<item>
		<title>Przez: Paweł Płaszczak</title>
		<link>http://www.it.wkrakowie.org/2005/08/31/podejrzana-firma-komputerowa-otworzyla-sklep-w-krakowie/#comment-168</link>
		<dc:creator>Paweł Płaszczak</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 01 Sep 2005 19:08:39 +0000</pubDate>
		<guid>http://www.it.wkrakowie.org/2005/08/31/podejrzana-firma-komputerowa-otworzyla-sklep-w-krakowie/#comment-168</guid>
		<description>Podoba mi się szczególnie: 
http://uwagakomputery.pl/grill.jpg
Swoja droga, ciekawe czy mamy do czynienia z odosobnionym przypadkiem nieuczciwej konkurencji czy raczej z powszechną na rynku praktyką. Czy ktoś z Was miał podobne przejścia z innymi sprzedawcami sprzętu w Krakowie?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Podoba mi się szczególnie:<br />
<a href="http://uwagakomputery.pl/grill.jpg" rel="nofollow">http://uwagakomputery.pl/grill.jpg</a><br />
Swoja droga, ciekawe czy mamy do czynienia z odosobnionym przypadkiem nieuczciwej konkurencji czy raczej z powszechną na rynku praktyką. Czy ktoś z Was miał podobne przejścia z innymi sprzedawcami sprzętu w Krakowie?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
